webhosting

Snelle webhosting
overzichtelijke pakketten
scherpe prijzen

Ideaal voor jouw webshop, bedrijfspagina, blog en ieder andere creatieve uiting.

Wij hebben onze pakketten grondig samengesteld voor verscheidene typen websites. Uitstekende, stabiele performance is steeds ons vertrekpunt. Blije bezoekers bezegelen een succesvolle nieuwe website.

Ieder pakket heeft vele kosteloze extras. Denk bijvoorbeeld aan een SSL-certificaat voor het domein die aan jouw hosting pakket is gekoppeld. Of dagelijkse back-ups van jouw wesbite ene e-mails. Die zet je binnen een paar klikken terug via ons controlepaneel.

domeinnaam registreren

Registreer makkelijk
je domein

Kies uit meer dan 1900 domein extensies.

Dankzij een domeinnaam ben je online vindbaar.. Het visitekaartje van jouw webshop, bedrijf of blog. Registreer jij jouw domein bij Junda, dan weet je geheid zeker dat je goed zit. Wij staan volledig achter jouw online succes.

Heb je een domeinnaam voor jouw website bedacht? Leg deze dan snel in verscheidene extensies vast. Met onze 1900+ extensies is dat zo volbracht. Zo versterk jij jouw online positie en voorkom je dat iemand anders er met die geweldige domeinnaam vandoor gaan.

Extensies, nameservers, DNS-records... de termen schieten je om de oren. Misschien een beetje overdonderend, dat begrijpen we! Wij staan vandaar de hele week voor je klaar, waar je kwestie ook over gaat. Stuur ons een ticket of start een chat en wij helpen je verder.

website maken wordpress

WordPress Nieuwe website bouwen of migreren

Nimmer meer stress met de livegang dankzij staging

Met ons platform beschik je direct over de WordPress Toolkit. Hiermee bestuur je gemakkelijk jouw WordPress site en zorg je ervoor dat deze continu up-to-date blijft. Ook zet je simpel een nieuwe versie van jouw site met 1 klik online dankzij de standaard beschikbare staging omgevingen.

Eigenhandig je website en e-mail migreren is geen pretje. Je moet ervoor zorgen dat je website toegankelijk blijft tijdens de verhuizing en dat je geen e-mails kwijt bent. Ook heb je kennis nodig van het inschakelen van de juiste DNS-records zodat jouw domeinnaam naar de server van Junda verwijst.

Wij besparen jou graag de inspanning van het eigenhandig migreren door bij elk pakket onze verhuisservice t.w.v. € 50,- volkomen gratis aan te bieden. Ook met het goedkoopste pakket staat jouw website zonder toestanden op een van onze snelle webservers.

Tevreden klanten

Klantenservice is bij Junda prioriteit #1. En dat zie je terug in onze recensies.

Erg goed geholpen tijdens de verhuizing
Dave Hop
Goede en betaalbare provider met goede support ! Aanrader!
Mark de Brouwer
Na talloze prijsverhogingen over gegaan naar Junda. Zeker geen spijt van gehad. Snellere website en minder betalen.|Heel tevreden over de ondersteuning
Abraham Terlouw
Domeinen eenvoudig weten te verhuizen naar Junda. Was wel klaar met de prijsstijgingen.
Sebastiaan Top
Beste hosting in Nederland
Leo van Mil

Over Junda en gebruikerservaringen

We gaan er met z'n allen voor

Wij zijn supertrots dat ons personeel een aandeel heeft in Junda. Dit betekent dat ieder echt betrokken is bij ons succes en samenwerken om jou de allerbeste hosting ervaring te bezorgen. Een stapje harder, dat is wat je van ieder bij Junda mag verwachten.

Junda is een autonoom bedrijf. We maken onze eigen keuzes en kunnen vlug antwoorden op veranderingen in de markt. Dit is wat ons onderscheidt van de andere webhosters en we zijn er zeker van dat jij hier profijt van hebt. Zo heb je bij ons al een .nl-domein voor € 3,76 per jaar en een webhosting pakket voor € 0,50 per maand!

Behulpzame klantenservice

Junda blijft geweldige service leveren! De klantenservice is geheid dag en nacht vergeleken met onze vorige hosting provider die hoofdzakelijk op het geld uit was en klanttevredenheid niet significant vond. Ze antwoorden razendsnel en efficient op vragen en denken in oplossingen.

We zijn zeer content met de dienstverlening van Junda die naast een scherpe tarieven bijzonder betrouwbaar zijn. Wij raden ze aan iedereen aan die een goede hosting provider zoekt.

Snelle hosting

Junda weet een bijzonder niveau van service en betrouwbaarheid te bieden.

De snelheid van de servers zijn top - pagina's laden sneller dan ooit tevoren en ik heb geen enkele downtime ondervonden sinds ik me heb aangemeld. Bovendien staat hun klantenservice altijd klaar om me te assisteren met alles wat ik nodig heb; ze zijn hulpvaardig en deskundig.

Scherpe prijzen

Na Junda een paar maanden te gebruiken kan ik open vertellen dat het tot nu toe een prima ervaring is geweest. De snelheden van mijn website zijn steevast degelijk geweest en wanneer ik ergens hulp bij nodig heb, reageert hun klantendienst altijd razendsnel.

Van razendsnelle servers tot hun behulpzame klantenservice. Ik ben ervan overtuigd dat Junda zijn reputatie als een van de meest betrouwbare webhosting providers van dit moment zal voortzetten.

Verhuisservice

De samenwerking met Junda is uitstekend! Met hun goede verhuisservice hebben ze een snelle verplaatsing geregeld van enkele van onze sites zonder downtime.

Junda is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar goede hosting voor een eerlijke prijs.

WordPress website

De WordPress webhosting van Junda is niets minder dan perfect. Behalve betaalbaar, wat natuurlijk mooi meegenomen is, gaat het overwegend om de snelheid.

Elke tel langer laden kan je klanten kosten. En geheid bij een WordPress thema wat niet geoptimaliseerd is zijn laadtijden van zowat 10 seconden niet ondenkbaar.

Met cloudflare en de passende caching extensie heb je dit snel terug naar amper drie seconden.Mooi resultaat!

Email

Je kan ons bereiken via email. Wij beantwoorden je vraag doorgaans binnen enkele uren.

[email protected]

Stuur een mail

Onze helpdesk staat klaar

Select Your Color

RTL/LTR Option